Barbara van de Weerd

— Creator —

B-Identity is in 2007 opgericht door Barbara van de Weerd. Begonnen als grafisch DTP bureau, met als specialisatie huisstijlontwikkeling voor de zelfstandige ondernemer en kleinbedrijf. Voor je grafisch werk, zowel digitaal als drukwerk, kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht. Vraag naar onze mogelijkheden via ons mailadres op de contactpagina en wij zijn je graag van dienst!

In de loop der tijd ontstond er steeds meer behoefte van onze klanten om hun huisstijl af te stemmen op het bedrijfsinterieur om zo een totale beleving mee te geven aan hun merk. Een goede huisstijl gaat immers veel verder, het is een totale stijlbeleving die doordacht en consequent wordt doorgevoerd in alles.

INTERIEURACADEMIE

Om het merk totaal tot leven te brengen heb ik, Barbara, de opleiding Interieur Styliste aan de Interieuracademie afgerond, om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen. De interesse voor interieur styling werd steeds groter en door het werken met veel woonaccessoires ontstond het idee om zelf een mooi interieur item te ontwikkelen.

HET KUSSEN ATELIER

Sinds 2018 zijn we gestart met het ontwerpen en produceren van onze eigen collectie design kussens, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit meubelstoffen, 100% handgemaakt in Nederland. Wij hebben er meteen een webshop aan gekoppeld onder de naam “Het Kussen Atelier”. In deze webshop vind je de design kussens van het merk B-Identity terug. Onze design kussens zijn tijdloos en passen in elk gewenst interieur.

B-IDENTITY GEEFT IDENTITEIT AAN JE INTERIEUR!