Het Kussen Atelier

B-Identity ontwerpt en produceert exclusieve handgemaakte design kussens in Het Kussen Atelier in Veenendaal. Onze kussenhoezen zijn duurzaam, want wij werken alleen met ongebruikte restanten die bestaan uit verschillende texturen, kleuren, materialen en prints en worden op allerlei manieren gecombineerd.

Elk kussen is uniek

Elk kussen is uniek samengesteld en kan daarom niet nabesteld worden. Zie je een mooie serie kussens in de webshop? Aarzel dan niet om ze meteen te bestellen, want OP=OP!

De sierkussens worden samengesteld uit verschillende coupons meubelstoffen. De exacte materiaalsamenstelling is daardoor niet altijd te traceren.

Diervriendelijk binnenkussen

Wij hebben bewust gekozen voor een allergievrij en diervriendelijk binnenkussen. Wij vinden het een beter alternatief dan de pluimvee veren vulling. Onze binnenkussens zijn rijk gevuld met 450 gram polyester vezelbolletjes en voelt daardoor aan als een heerlijk zacht kussen.

Afstemd op jouw interieur

SIERKUSSEN OP MAAT

Wil je liever een design sierkussen op maat afgestemd op je eigen interieur? Vanaf 50 euro per sierkussen is dit mogelijk. Stuur een bericht met jouw wensen qua kleurcombinatie en maatvoering via de contactpagina. Vervolgens sturen wij een prijsopgave en foto’s met de stofcombinaties toe, zodat je naar tevredenheid een goede keuze kan maken. Aangezien maatwerk speciaal voor jou gemaakt wordt, kan het niet geretourneerd worden.

Wij maken geen loungekussens of kussens op maat voor zitmeubels.

Kussenhoezen aan hanger
Restlappen meubelstof

Onze kussenhoezen zijn duurzaam, doordat wij werken met coupons van luxe hoogwaardige meubelstoffen

— BARBARA VAN DE WEERD
Speldenmagneet
Kussenhoes stikken naaimachine
Rits inzetten kussenhoes
KLEURAFWIJKINGEN

Op de webshop staat een uniek assortiment aan sierkussens. Deze sierkussens zijn met de grootst mogelijke zorg professioneel gefotografeerd om een goede kleurweergave van de werkelijkheid te kunnen geven. Helaas ziet een foto er niet altijd identiek uit op een willekeurig apparaat/browser (mobiel/tablet/desktop). HTML wordt namelijk door elk apparaat/browser afzonderlijk geïnterpreteerd en weergegeven. Er is door ons al zorgvuldig rekening gehouden met deze pluriforme weergave en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kleurafwijkingen.