Het Kussen Atelier

B-Identity ontwerpt en produceert exclusieve handgemaakte design kussens in Het Kussen Atelier in Veenendaal. Onze kussenhoezen zijn duurzaam, want wij werken alleen met ongebruikte restanten die bestaan uit verschillende texturen, kleuren, materialen en prints en worden op allerlei manieren gecombineerd.

Elk kussen is uniek

Elk kussen is uniek samengesteld en kan daarom niet nabesteld worden. Zie je een mooie serie kussens in de webshop? Aarzel dan niet om ze meteen te bestellen, want OP=OP!

Diervriendelijk binnenkussen

Wij hebben bewust gekozen voor een diervriendelijk binnenkussen. Wij vinden het een beter alternatief dan de pluimvee veren vulling. Onze binnenkussens zijn rijk gevuld met 500 gram polyester comforel bolletjes en voelt daardoor aan als een heerlijk zacht kussen.

Afstemd op jouw interieur

Wil je liever een design kussen op maat afgestemd op je eigen interieur? Ook dat is mogelijk. Stuur een bericht met jouw wensen via de contactpagina dan sturen wij een prijsopgave toe.

Kussenhoezen aan hanger
Restlappen meubelstof

Onze kussenhoezen zijn duurzaam, doordat wij werken met ongebruikte restanten meubelstoffen

— BARBARA VAN DE WEERD
Speldenmagneet
Kussenhoes stikken naaimachine
Rits inzetten kussenhoes
KLEURAFWIJKINGEN

Op de webshop staat een uniek assortiment aan sierkussens. Deze sierkussens zijn met de grootst mogelijke zorg professioneel gefotografeerd om een goede kleurweergave van de werkelijkheid te kunnen geven. Helaas ziet een foto er niet altijd identiek uit op een willekeurig apparaat/browser (mobiel/tablet/desktop). HTML wordt namelijk door elk apparaat/browser afzonderlijk geïnterpreteerd en weergegeven. Er is door ons al zorgvuldig rekening gehouden met deze pluriforme weergave en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kleurafwijkingen.